Klein onderhoud voor monumenten

Klein onderhoud voor monumenten

Om de kwaliteit van een monument goed te houden, is regelmatig onderhoud nodig. Voor de herbestemming van een monument of bij stormschade kan klein onderhoud vaak uitkomst bieden. Hierbij laat u alleen het noodzakelijk onderhoud uitvoeren, zodat u geld bespaart op het onderhoud van uw monument. We voeren graag een inspectie voor u uit om de meest noodzakelijke werkzaamheden op een rij te zetten. 

Herbestemming van een monument

De herbestemming van een monument kan een lang proces zijn. Tijdens dit proces wilt u zo min mogelijk geld besteden aan het onderhoud van het pand. Het wind- en waterdicht houden van het pand is wel belangrijk, omdat u hiermee zorgt dat het monument behouden wordt. Daarom biedt het Rijk een subsidie voor de herbestemming van een monument. Met deze subsidie kunt u het pand wind- en waterdicht houden, onder voorwaarde dat u werk maakt van de herbestemming. 

Klein onderhoud bij calamiteiten en stormcheck

Is er storm geweest? Dan is het belangrijk dat eventuele stormschade aan uw monument snel hersteld wordt. Maak daarom zo snel mogelijk een rondje om uw pand en verhelp kleine stormschade meteen. Zo voorkomt u kostbare vervolgschade. We voeren graag een stormcheck of calamiteiteninspectie voor u uit. Vraag hieronder meteen een offerte aan!

Anderen lazen ook: