Klein onderhoud

Klein onderhoud

Voor een lange levensduur van uw goten moeten ze regelmatig schoongemaakt worden, want het zuur uit rottend blad tast uw goten aan. Hoe vaak hangt natuurlijk af van de omstandigheden, zoals de soort en aantallen bomen om uw pand. U kunt ons inschakelen voor het schoonmaken van uw goten, denk daarbij vooral aan moeilijk bereikbare en hoge goten.

Klein onderhoud bij herbestemming en/of calamiteiten

Als u een pand wilt herbestemmen, kan dit een lang proces zijn. Tijdens dit proces wilt u zo min mogelijk geld aan het onderhoud van het pand besteden. Toch is de basis voor het behoud van een pand het wind- en waterdicht houden. Het Rijk erkent dit dilemma en komt u tegemoet met een subsidie voor het wind- en waterdicht houden. Voorwaarden zijn dat u serieus werk maakt van de herbestemming en tevens dat de tijdelijke maatregelen sober van aard zijn.

Wij kunnen voor u een inspectie uitvoeren om de meest noodzakelijke werkzaamheden op een rij te zetten. 

Na een storm is het belangrijk dat u een rondje om uw pand maakt en kleine stormschade direct verhelpt. Dit voorkomt kostbare vervolgschade. Wij helpen u daar graag mee. Vraag ons om een calamiteiteninspectie of stormcheck! Wij helpen u graag!