Onderhoud van historisch interieur: vraag een interieurinspectie aan voor uw monument

Onderhoud van historisch interieur: vraag een interieurinspectie aan voor uw monument

Woont u in een een monumentaal pand en heeft u een historisch interieur? Dan is het belangrijk dat regelmatig goed onderhoud plaatsvindt. Goede interieurinspectie en -advies draagt bij aan het behoud van historische interieurs. Lees er hier alles over, of vraag meteen een offerte aan voor een inspectie.

Omdat er steeds meer aandacht is voor monumentaal interieur, hebben we een interieurwacht in het leven geroepen. Hierbij ligt de nadruk op onderhoud en het herkennen van gebreken in historisch interieur. Vaak wordt het interieur van een monument onbedoeld beschadigd door nieuw schilderwerk, aanleg van nieuwe installaties of andere aanpassingen aan de binnenkant van een monumentaal pand.

Door regelmatig een interieurinspectie uit te voeren, voorkomen we schade in uw interieur. Tijdens een inspectie kijken we naar de wanden, vloeren en plafonds van het monument. We inspecteren daarbij ook deuren, schouwpartijen en ingebouwde meubels. Bij de inspectie hoort ook een interieuradvies, waarbij we maatregelen aanbevelen om schade in het interieur te voorkomen, beperken of beheersen. 

Inspectierapport voor het onderhoud van uw monument

Na afloop van de interieurinspectie ontvangt u een inspectierapport. Hierin geven we praktische adviezen voor het onderhoud van uw monument. De werkzaamheden zijn in grote stappen omschreven. Schakel altijd een specialist in wanneer u het onderhoud in uw monument laat uitvoeren. 

Wilt u graag meer informatie over interieurinspectie voor uw monument? Neem dan even contact op met Vera Berkeveld, of vraag meteen een offerte aan

Anderen lazen ook: