Aankoopkeuring bij een monument: zo gaat het in zijn werk

Aankoopkeuring bij een monument: zo gaat het in zijn werk

Een woning kopen, dat doet u niet iedere dag. En een monumentaal pand kopen is extra bijzonder. Bij het kopen of verkopen van een monument komt meestal wel wat meer kijken dan bij een pand zonder monumentale status. Denk bijvoorbeeld aan een bouwkundige inspectie, een aankoopkeuring of een verkoopkeuring van uw monument. We helpen u graag op weg! 

Aankoopkeuring monumentaal huis 

Overweegt u een monument te kopen? Dan is goede voorbereiding heel belangrijk. Of u nu een rijksmonument of een gemeentelijk monument wilt kopen, een aankoopkeuring is altijd een goed begin van het aankoopproces. Neem contact met ons op voor meer informatie over de aankoopkeuring van een monument, of vraag meteen een offerte aan. 

Verkoopkeuring monument

Ook wanneer u een monumentaal pand wilt verkopen, biedt een bouwkundige inspectie uitkomst. De verkoopkeuring van uw monument zorgt dat het verkoopproces makkelijker verloopt. Ook bent u alvast voorbereid op veelvoorkomende vragen van de koper. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verkoopkeuring van uw monument, of vraag meteen een offerte aan. 

Bekijk ook onze andere diensten: